Cursos online de Reiki

Converteix-te en mestre del Reiki, aprèn la tècnica i la pràctica de la sanació universal a través del Reiki.

Cursos online de Reiki

Converteix-te en mestre del Reiki, aprèn la tècnica i la pràctica de la sanació universal a través del Reiki.

DETALLS:

Curs online per Zoom

Principiants

Avançats

Places limitades

 

QUÉ ÉS EL REIKI?

Reiki és una tècnica japonesa per a reduir l’estrès i relaxar-se que també afavoreix la salut. Es basa en la idea que una “energia universal” invisible flueix a través de nosaltres i és la que ens fa estar vius.

Un tractament de Reiki tracta a tota la persona incloent el cos, les emocions, la ment i l’esperit creant molts efectes beneficiosos que inclouen relaxació i sentiments de pau, seguretat i benestar…

El Reiki és un mètode senzill, natural i segur per a la sanació espiritual i per a la superació personal que tothom pot utilitzar. Ha estat eficaç per als tractaments de malalties conegudes i sempre crea un efecte beneficiós. Funciona conjuntament amb altres tècniques mèdiques o terapèutiques per a alleujar efectes secundaris i promoure la recuperació.

Una tècnica increïblement senzilla d’aprendre, la capacitat d’utilitzar Reiki no s’ensenya en sentit habitual, sinó que es transfereix a l’estudiant durant una classe de Reiki. Aquesta habilitat es transmet durant una “sintonització” impartida per un mestre de Reiki i permet a l’estudiant aprofitar-se d’un subministrament il·limitat d’energia universal per a millorar la salut i millorar la qualitat de vida. El seu ús no depèn de la capacitat intel·lectual o del desenvolupament espiritual de cadascun i, per tant, està a l’abast de tots. S’ha ensenyat amb èxit a milers de persones de totes les edats i procedència. Encara que el Reiki és de naturalesa espiritual, no és una religió. No té cap dogma, i no hi ha res que hagis de creure per a aprendre o utilitzar Reiki. De fet, el Reiki no depèn en absolut de la creença i funcionarà tant si creu com si no.

Encara que el Reiki no és una religió, és important viure i actuar d’una forma que promogui l’harmonia amb els altres. Mikao Usui, el fundador del sistema Reiki, va recomanar practicar uns certs ideals ètics senzills per a promoure la pau i l’harmonia, que són gairebé universals en totes les cultures.

 

1- Reserva el teu curs online sense sortir de casa. Només heu de seleccionar el curs i omplir el formulari.

2- Paga a través de la nostra pàgina web de forma segura, també pots fer el pagament per transferència bancària.

3- Rebràs el link d'accés perquè puguis accedir al tcurs seleccionat per vídeo conferencia a través de zoom.

TENS ALGUN DUBTE?

Envia'ns el teu missatge, et respondrem el més aviat possible

EmailWhatsapp
Erik Silva
Erik Silva
2022-05-03
Excelente profesional, muy recomendable.

SOM MEMBRES DE LA ICRT

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad